De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending

De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van De Verraders staat Jan Slagter voor een moeilijke keuze. Hij kan zich aansluiten bij het verradersgenootschap, maar kan ook gewoon getrouwe blijven. Wat gaat hij doen? Alle fragmenten uit deze uitzending Plottwist in De Verraders: wil Jan Slagter een Verrader zijn? Bekijk deze video » VerradersgenootschapJan staat voor en keuze: Sluit hij zich aan bij het verradersgenootschap? Of weerstaat hij de verleiding en blijft hij getrouwe? En zullen Selma's eerdere verdenkingen op Jan na een nachtje slapen zijn verdwenen of leidt ze ook hem naar de slachtbank? BloedEen ding is duidelijk: na de verbanning van verrader Maria is er bloed geproefd. De getrouwen zijn het dan ook over één ding eens: er valt meer te halen! Bekijk ook Maria vond het zwaar om een Verrader te zijn, 'psychologische hulp had ik echt nodig' Bekijk deze video » Knallende ruzie De Verraders Katinka en Sander: ‘Anders flikker ik jou er ook uit!’ Bekijk deze video »
Uitzending :
De Verraders gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de nieuwe aflevering van De Verraders staat Jan Slagter voor een moeilijke keuze. Hij kan zich aansluiten bij het verradersgenootschap, maar kan ook gewoon getrouwe blijven. Wat gaat hij doen?

Verradersgenootschap
Jan staat voor en keuze: Sluit hij zich aan bij het verradersgenootschap? Of weerstaat hij de verleiding en blijft hij getrouwe? En zullen Selma's eerdere verdenkingen op Jan na een nachtje slapen zijn verdwenen of leidt ze ook hem naar de slachtbank?

Bloed
Een ding is duidelijk: na de verbanning van verrader Maria is er bloed geproefd. De getrouwen zijn het dan ook over één ding eens: er valt meer te halen!

Bekijk hier alle video's en artikelen van De Verraders

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV