Plottwist in De Verraders: wil Jan Slagter een Verrader zijn?

Plottwist in De Verraders: wil Jan Slagter een Verrader zijn?

Zien: veel BN'ers vinden De Verraders loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast!

In De Verraders begonnen Maria Fiselier, Katinka Simonse en Sander Huisman als Verraders aan het spel. Maar tijdens dit avontuur, waarin BN’ers de Verraders in hun groep proberen te ontmaskeren, kan van alles gebeuren. Zo ontstond er knallende ruzie tussen Verraders Katinka en Sander nadat Maria was verbannen. En in nieuwe beelden is te zien dat Omroep Max-baas Jan Slagter, die aan het spel begon als Verrader, ineens de vraag krijgt voorgeschoteld of hij een Verrader wil zijn. Wat is zijn antwoord en zal deze plottwist allemaal teweegbrengen?

Bekijk de beelden van De Verraders hieronder.

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Plottwist in <em>De Verraders</em>: wil Jan Slagter een Verrader zijn? Zien: veel BN'ers vinden De Verraders loodzwaar, maar Nathan Rutjes is dolenthousiast! In De Verraders begonnen Maria Fiselier, Katinka Simonse en Sander Huisman als Verraders aan het spel. Maar tijdens dit avontuur, waarin BN’ers de Verraders in hun groep proberen te ontmaskeren, kan van alles gebeuren. Zo ontstond er knallende ruzie tussen Verraders Katinka en Sander nadat Maria was verbannen. En in nieuwe beelden is te zien dat Omroep Max-baas Jan Slagter, die aan het spel begon als Verrader, ineens de vraag krijgt voorgeschoteld of hij een Verrader wil zijn. Wat is zijn antwoord en zal deze plottwist allemaal teweegbrengen? Bekijk de beelden van De Verraders hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Sluw! Selma Omari zit op het juiste spoor en onthult verrader Maria Fiselier in De Verraders Bekijk deze video » Thomas Camaert zegt sorry tegen Noël van Kleef in De Verraders, ''heel erg!'' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV