Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Even tot hier gemist? Bekijk hier de hele uitzending Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn vanaf zaterdag 8 april terug met het negende seizoen van hun succesvolle programma Even tot hier, waarin ze op muzikale en humoristische wijze het nieuws van de week doornemen. Alle fragmenten uit deze uitzending Simpel liedje Even Tot Hier: 'Donald Trump was een voorbeeld voor Tom Egbers' (video) Bekijk deze video » Tino Martin schittert in Even tot Hier met lied over Spakenburg-PSV (video) Bekijk deze video » Video: Even tot Hier fileert kabinet met eigen versie van We Zullen Doorgaan Bekijk deze video » Hoog tempoDe twee cabaretiers nemen in een hoog tempo, met muziek en satire, de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week door. Wat viel ze op en waar duiken ze graag dieper in? Verder keren alle vaste elementen terug in Even tot hier: de muzikale gast, scherpe grappen en een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp. Televizier-RingHet programma, dat afgelopen zeven seizoenen zowel in de kritieken als in de kijkcijfers enorm populair bleek, werd afgelopen jaar eindelijk beloond met het winnen van de Gouden Televizier-Ring, de grootste televisieprijs van Nederland. Bekijk ook Video: Even tot Hier wint de Gouden Televizier-Ring 2022 Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Jeroen Woe en Niels van der Laan brengen ode aan Oranje Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Saturday 8 April 2023 om 22:27

Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn vanaf zaterdag 8 april terug met het negende seizoen van hun succesvolle programma Even tot hier, waarin ze op muzikale en humoristische wijze het nieuws van de week doornemen.

Hoog tempo
De twee cabaretiers nemen in een hoog tempo, met muziek en satire, de belangrijkste gebeurtenissen van de afgelopen week door. Wat viel ze op en waar duiken ze graag dieper in? Verder keren alle vaste elementen terug in Even tot hier: de muzikale gast, scherpe grappen en een simpel liedje over een best wel ingewikkeld onderwerp.

Televizier-Ring
Het programma, dat afgelopen zeven seizoenen zowel in de kritieken als in de kijkcijfers enorm populair bleek, werd afgelopen jaar eindelijk beloond met het winnen van de Gouden Televizier-Ring, de grootste televisieprijs van Nederland.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Even tot hier

Actuele video's

Meer actuele video's