Simpel liedje Even Tot Hier: 'Donald Trump was een voorbeeld voor Tom Egbers' (video)

Simpel liedje Even Tot Hier: 'Donald Trump was een voorbeeld voor Tom Egbers' (video)

Sunday 9 April 2023 om 08:54

Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Donald Trump staat voor de rechter omdat hij zwijggeld betaalde aan vrouwen met wie hij een affaire heeft gehad. Hoeveel aanklachten, slachtoffers en cheques waren er? Jeroen en Niels legden het voor je uit in één minuut.

Lees verder onder de video.

Simpel liedje <em>Even Tot Hier</em>: 'Donald Trump was een voorbeeld voor Tom Egbers' (video) Hieronder zie je een fragment van Even tot Hier van zaterdag 8 april. Je kunt ook de hele uitzending van Even tot Hier terugkijken bij Gids.tv. Donald Trump staat voor de rechter omdat hij zwijggeld betaalde aan vrouwen met wie hij een affaire heeft gehad. Hoeveel aanklachten, slachtoffers en cheques waren er? Jeroen en Niels legden het voor je uit in één minuut. Lees verder onder de video. Tom Egbers en Wopke HoekstraNatuurlijk wordt niet alleen Donald Trump op de hak genomen, ook Tom Egbers en Wopke Hoekstra moeten eraan geloven. En of Trump uiteindelijk vervolgd gaat worden? Die voorspelling is in één minuut bijna niet te doen. Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Simpel liedje Even Tot Hier: 'Donald Trump was een voorbeeld voor Tom Egbers' (video)

Tom Egbers en Wopke Hoekstra
Natuurlijk wordt niet alleen Donald Trump op de hak genomen, ook Tom Egbers en Wopke Hoekstra moeten eraan geloven. En of Trump uiteindelijk vervolgd gaat worden? Die voorspelling is in één minuut bijna niet te doen.

Even Tot Hier is elke zaterdag om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Even Tot Hier terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's