Langs de nieuwe zijderoute gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Langs de nieuwe zijderoute gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Langs de nieuwe zijderoute gemist? Bekijk hier de hele uitzending Zondag is alweer de laatste aflevering van de reisdocumentaire Langs de nieuwe zijderoute te zien op NPO 2. Jelle Brandt Corstius en Ruben Terlou blikken terug: is het verzet tegen de stilstand en voor de vooruitgang er eentje die zin heeft? CorruptieJelle Brandt Corstius en Ruben Terlou maken de balans op van hun reizen: de grootse plannen van de leiders staan nog ver weg van wat de bewoners nodig hebben. Er zijn veel hardnekkige hobbels te nemen, zoals corruptie. Zijn de landen in Centraal-Azië onderweg naar vrijheid? OezbekistanMet intimidatie en door rechters om te kopen worden mensen in Tashkent, Oezbekistan, uit huis gezet. Jelle ontmoet de man die als enige in de wijk weigert om uit zijn huis te vertrekken. Ook de Beloetsjen in Pakistan strijden voor meer autonomie. Ruben probeert uit te vinden waar ze voor staan.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Zondag 9 april 2023 om 21:07

Zondag is alweer de laatste aflevering van de reisdocumentaire Langs de nieuwe zijderoute te zien op NPO 2. Jelle Brandt Corstius en Ruben Terlou blikken terug: is het verzet tegen de stilstand en voor de vooruitgang er eentje die zin heeft?

Corruptie
Jelle Brandt Corstius en Ruben Terlou maken de balans op van hun reizen: de grootse plannen van de leiders staan nog ver weg van wat de bewoners nodig hebben. Er zijn veel hardnekkige hobbels te nemen, zoals corruptie. Zijn de landen in Centraal-Azië onderweg naar vrijheid?

Oezbekistan
Met intimidatie en door rechters om te kopen worden mensen in Tashkent, Oezbekistan, uit huis gezet. Jelle ontmoet de man die als enige in de wijk weigert om uit zijn huis te vertrekken. Ook de Beloetsjen in Pakistan strijden voor meer autonomie. Ruben probeert uit te vinden waar ze voor staan.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Langs de nieuwe zijderoute

Actuele video's

Meer actuele video's