Johan Derksen kraakt Songfestival-duo Mia & Dion: 'Het is verschrikkelijk' (Vandaag Inside)

Johan Derksen kraakt Songfestival-duo Mia & Dion: 'Het is verschrikkelijk' (Vandaag Inside)

Het Nederlandse Songfestival-duo Mia Nicolai en Dion Cooper weet nog niet echt indruk te maken, zowel bij het publiek als bij de bookmakers niet maar zeker niet bij Johan Derksen: 'Ik heb me geschaamd, het is echt verschrikkelijk', vertelde die maandag in Vandaag Inside.

'Kunnen totaal niet zingen'
Er kwamen afgelopen weekend beelden naar buiten waarop te zien en horen was hoe de twee nogal vals zongen tijdens een concert in Spanje en dat is Derksen, die toch altijd al uitermate kritisch over het liedjesfestijn is, niet ontgaan: 'Als je nou mensen naar een Songfestival stuurt, dan kijk je toch wel even of ze kunnen zingen. Maar ze kunnen dus totaal niet zingen.' Vervolgens volgt er ook nog een sneer naar Duncan Laurence, waar hij ook totaal geen hoge pet van opheeft: 'Dat piepkuiken, die huilebalk.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Johan Derksen kraakt Songfestival-duo <em>Mia &amp; Dion</em>: 'Het is verschrikkelijk' (<em>Vandaag Inside</em>) Het Nederlandse Songfestival-duo Mia Nicolai en Dion Cooper weet nog niet echt indruk te maken, zowel bij het publiek als bij de bookmakers niet maar zeker niet bij Johan Derksen: 'Ik heb me geschaamd, het is echt verschrikkelijk', vertelde die maandag in Vandaag Inside. 'Kunnen totaal niet zingen'Er kwamen afgelopen weekend beelden naar buiten waarop te zien en horen was hoe de twee nogal vals zongen tijdens een concert in Spanje en dat is Derksen, die toch altijd al uitermate kritisch over het liedjesfestijn is, niet ontgaan: 'Als je nou mensen naar een Songfestival stuurt, dan kijk je toch wel even of ze kunnen zingen. Maar ze kunnen dus totaal niet zingen.' Vervolgens volgt er ook nog een sneer naar Duncan Laurence, waar hij ook totaal geen hoge pet van opheeft: 'Dat piepkuiken, die huilebalk.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 10 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Nederland Songfestival 2023: Mia Nicolai & Dion Cooper - Burning Daylight Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Actuele video's

Meer actuele video's