ZOET: verliefdheid tussen Jay en Julia in Lang Leve de Liefde?

ZOET: verliefdheid tussen Jay en Julia in Lang Leve de Liefde?

Dinsdag 11 april 2023 om 10:21

Een mierzoet moment in Lang Leve de Liefde: als Jay zijn date Julia vraagt of ze al kunnen spreken van verliefdheid is het eerst even stil. Vervolgens wisselen de twee liefdevolle blikken uit waarna er toch een soort van antwoord komt...

Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder

ZOET: verliefdheid tussen Jay en Julia in <em>Lang Leve de Liefde</em>? Een mierzoet moment in Lang Leve de Liefde: als Jay zijn date Julia vraagt of ze al kunnen spreken van verliefdheid is het eerst even stil. Vervolgens wisselen de twee liefdevolle blikken uit waarna er toch een soort van antwoord komt... Bekijk het fragment van Lang Leve de Liefde hieronder Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl. Bekijk ook Laura reageert op kritiek na vrijpartij Lang Leve de Liefde: 'Goede publiciteit' (video) Bekijk deze video » Bekijk: oud-deelnemer Berend van Een Jaar Van Je Leven doet mee aan Lang Leve De Liefde Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: 'Liever ruig of teder tussen de lakens?' Bekijk deze video »
TV :

Lang Leve de Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv en via KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's