Laura reageert op kritiek na vrijpartij Lang Leve de Liefde: 'Goede publiciteit' (video)

Laura reageert op kritiek na vrijpartij Lang Leve de Liefde: 'Goede publiciteit' (video)

Zondag 9 april 2023 om 08:30

Laura reageert op kritiek na vrijpartij <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Goede publiciteit' (video) ZIEN: kijkers verbazen zich over vrijpartij in Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video » Kijkers van Lang Leve de Liefde zagen vrijdag hoe Laura en Duco een wilde nacht beleefden in de villa van het programma. Laura kreeg door het avontuurtje dat op tv te zien was een hoop kritiek en zaterdag reageerde ze hierop via TikTok. One Night StandVolgens Laura is het onterecht dat zij zoveel kritiek krijgt. 'Volgensmij daten we allemaal en hebben we allemaal seks'. Laura, die ook Tiktokker is en 278.000 volgers heeft op het medium, spreekt verder van 'goede publiciteit'. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: bloedchagrijnige Marieke bitcht tegen haar date Erik Bekijk deze video » Krish in Lang Leve de Liefde tegen Gianni: ""Je kan wel goed zoenen" Bekijk deze video »
TV :

Kijkers van Lang Leve de Liefde zagen vrijdag hoe Laura en Duco een wilde nacht beleefden in de villa van het programma. Laura kreeg door het avontuurtje dat op tv te zien was een hoop kritiek en zaterdag reageerde ze hierop via TikTok.

One Night Stand
Volgens Laura is het onterecht dat zij zoveel kritiek krijgt. 'Volgensmij daten we allemaal en hebben we allemaal seks'. Laura, die ook Tiktokker is en 278.000 volgers heeft op het medium, spreekt verder van 'goede publiciteit'.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's