Wanda verlaat het huis: bekijk hier haar hoogtepunten (Een Jaar Van Je Leven)

Wanda verlaat het huis: bekijk hier haar hoogtepunten (Een Jaar Van Je Leven)

Zaterdag 8 april 2023 om 12:07

Wanda heeft het Een Jaar Van Je Leven huis verlaten. In dit fragment hieronder worden de bijzonderste momenten van haar periode laten zien.

Slecht
Eerder kreeg Wanda een brief met heel slecht nieuws. Haar vriend maakte het uit en ze kreeg het nieuws dat het niet goed ging met haar moeder.

Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

<em>Wanda</em> verlaat het huis: bekijk hier haar hoogtepunten <em>(Een Jaar Van Je Leven)</em> Wanda heeft het Een Jaar Van Je Leven huis verlaten. In dit fragment hieronder worden de bijzonderste momenten van haar periode laten zien. SlechtEerder kreeg Wanda een brief met heel slecht nieuws. Haar vriend maakte het uit en ze kreeg het nieuws dat het niet goed ging met haar moeder. Bekijk het fragment van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Kim verlaat Een Jaar Van Je Leven definitief voor zieke vader: bekijk haar hoogtepunten Bekijk deze video » Een Jaar Van Je Leven: spelletjesavond loopt compleet in de soep Bekijk deze video » Wanda in tranen in Een Jaar Van Je Leven: vriend Ivor maakt het uit via een brief Bekijk deze video »

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's