Wanda in tranen in Een Jaar Van Je Leven: vriend Ivor maakt het uit via een brief

Wanda in tranen in Een Jaar Van Je Leven: vriend Ivor maakt het uit via een brief

Wanda in tranen in <em>Een Jaar Van Je Leven</em>: vriend Ivor maakt het uit via een brief Kijk in de video hierboven: Kim krijgt brief van thuis met zeer heftig nieuws In Een Jaar Van Je Leven barst Wanda in tranen uit als ze een brief van thuis krijgt. Ze vlucht naar haar kamer en vertelt wat voor heftig nieuws ze heeft gekregen. Het gaat slecht met moeder van Wanda“Ivor maakt het uit en het gaat heel slecht met mijn moeder”, vertelt een emotionele Wanda. De relatiebreuk komt niet helemaal als een verrassing, aangezien Wanda vreemdging met Jasper voor het oog van de camera’s. “Ik hoopte gewoon dat ik het aan hem uit kon leggen. Ik wil even alleen zijn.” Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder. Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv. Zie: Een Jaar van je Leven gaat verhuizen naar 19.45 uur Bekijk deze video » Kim verlaat Een Jaar Van Je Leven definitief voor zieke vader: bekijk haar hoogtepunten Bekijk deze video »
TV :
Wanda in tranen in Een Jaar Van Je Leven: vriend Ivor maakt het uit via een brief
Vrijdag 7 april 2023 om 13:25

Kijk in de video hierboven: Kim krijgt brief van thuis met zeer heftig nieuws

In Een Jaar Van Je Leven barst Wanda in tranen uit als ze een brief van thuis krijgt. Ze vlucht naar haar kamer en vertelt wat voor heftig nieuws ze heeft gekregen.

Het gaat slecht met moeder van Wanda
“Ivor maakt het uit en het gaat heel slecht met mijn moeder”, vertelt een emotionele Wanda. De relatiebreuk komt niet helemaal als een verrassing, aangezien Wanda vreemdging met Jasper voor het oog van de camera’s. “Ik hoopte gewoon dat ik het aan hem uit kon leggen. Ik wil even alleen zijn.”

Bekijk de video van Een Jaar Van Je Leven hieronder.

Een Jaar Van Je Leven is elke werkdag om 18.20 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Een Jaar Van Je Leven terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's