Paul de Leeuw presentator van nieuw programma: Niet Klein Te Krijgen, ''heel blij met deze rol''

Paul de Leeuw presentator van nieuw programma: Niet Klein Te Krijgen, ''heel blij met deze rol''

Dinsdag 11 april 2023 om 19:26

In Niet Klein Te Krijgen volgt Paul de Leeuw een jaar lang vijf gezinnen die allemaal hetzelfde meemaken. Zij hebben namelijk kinderen met levensbedreigende ziektes. Hoe je daar als gezin mee omgaat, is voor iedereen anders. Dit is te zien in het aankomende programma.

Dinsdagavond
De serie is een emotionele rollercoaster en Paul voelt zich vereerd dat hij het programma presenteert. ⁠''Heel blij met deze rol'' zegt Paul. Iedere dinsdagavond is het programmma te zien op NPO1, vanavond dus voor het eerst.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>Paul de Leeuw</em> presentator van nieuw programma: <em>Niet Klein Te Krijgen</em>, ''heel blij met deze rol'' In Niet Klein Te Krijgen volgt Paul de Leeuw een jaar lang vijf gezinnen die allemaal hetzelfde meemaken. Zij hebben namelijk kinderen met levensbedreigende ziektes. Hoe je daar als gezin mee omgaat, is voor iedereen anders. Dit is te zien in het aankomende programma. DinsdagavondDe serie is een emotionele rollercoaster en Paul voelt zich vereerd dat hij het programma presenteert. ⁠''Heel blij met deze rol'' zegt Paul. Iedere dinsdagavond is het programmma te zien op NPO1, vanavond dus voor het eerst. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Niet Klein Te Krijgen is iedere dinsdagavond om 21.08 uur te zien op NPO1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet Klein Te Krijgen terugkijken bij Gids.tv.

Niet Klein Te Krijgen is iedere dinsdagavond om 21.08 uur te zien op NPO1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet Klein Te Krijgen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's