Mitchel aan de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mitchel aan de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Mitchel aan de Maas gemist? Bekijk hier de hele uitzending Mitchel Viljeer maakte in de coronatijd furore op de verschillende social media met filmpjes waarop hij de lol bij het Rotterdams Stadsbeheer. SBS6 springt daar nu op in en maakt er een realityserie van. Hij haalt geluk uit kleine dingen, leeft in het moment en heeft energie voor tien. KleurrijkIn de eerste aflevering is het bijna tijd voor het zomercarnaval, dat elk jaar plaatsvind. Lukt het Mitchel en zijn collega's om Rotterdam op tijd klaar te hebben voor dit kleurrijke feest? Direct staat Mitchel voor een enorme uitdaging: het opruimen van de honderdduizenden kokosnoten die straks door de straten rollen. SneeuwvrijMitchel ging viraal op internet toen hij met zijn collega's de Rotterdamse straten sneeuwvrij maakte en daar op zijn geheel eigen wijze verslag van deed. Hij omschrijft het zelf zo: trots op zijn werk, op de stad en op de mensen die voor de stad zorgen, de stad veilig maken en schoonhouden: vuilnismannen en -vrouwen, reinigers en gladheidsbestrijders. Bekijk ook Tijdmachine: in 2007 was Bokito ontsnapt in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 11 april 2023 om 21:34

Mitchel Viljeer maakte in de coronatijd furore op de verschillende social media met filmpjes waarop hij de lol bij het Rotterdams Stadsbeheer. SBS6 springt daar nu op in en maakt er een realityserie van. Hij haalt geluk uit kleine dingen, leeft in het moment en heeft energie voor tien.

Kleurrijk
In de eerste aflevering is het bijna tijd voor het zomercarnaval, dat elk jaar plaatsvind. Lukt het Mitchel en zijn collega's om Rotterdam op tijd klaar te hebben voor dit kleurrijke feest? Direct staat Mitchel voor een enorme uitdaging: het opruimen van de honderdduizenden kokosnoten die straks door de straten rollen.

Sneeuwvrij
Mitchel ging viraal op internet toen hij met zijn collega's de Rotterdamse straten sneeuwvrij maakte en daar op zijn geheel eigen wijze verslag van deed. Hij omschrijft het zelf zo: trots op zijn werk, op de stad en op de mensen die voor de stad zorgen, de stad veilig maken en schoonhouden: vuilnismannen en -vrouwen, reinigers en gladheidsbestrijders.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Mitchel aan de Maas

Actuele video's

Meer actuele video's