Dag & nacht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dag & nacht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dag & nacht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Woensdag start de gloednieuwe dramaserie Dag & Nacht van de AVROTROS op NPO 1. Na series over onder meer de politie staat nu het ziekenhuis weer eens centraal. Alle fragmenten uit deze uitzending Dag & Nacht: man kijkt toe bij bevalling en heeft het zwaar, ‘God wat een hel dit’ Bekijk deze video » Geen extra mankrachtElla is hoofd van de verloskundeafdeling en worstelt niet alleen met het personeelstekort, maar ook in de liefde. Ze heeft een affaire met de getrouwde kinderarts Jerry. Op de dag dat afdelingsmanager Michael Ella te kennen geeft dat er absoluut geen geld is voor extra mankracht, komt ze er achter dat haar vermoeidheid nog een andere reden heeft. NietsElke dag begeleidt Ella met haar collega’s de meest uiteenlopende bevallingen, waarbij pijn en extase hand in hand gaan en momenten van diep geluk en peilloos verdriet elkaar binnen een seconde af kunnen wisselen. Alsof het niets is.
Uitzending :
Dag & nacht aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Woensdag 12 april 2023 om 21:26

Woensdag start de gloednieuwe dramaserie Dag & Nacht van de AVROTROS op NPO 1. Na series over onder meer de politie staat nu het ziekenhuis weer eens centraal.

Geen extra mankracht
Ella is hoofd van de verloskundeafdeling en worstelt niet alleen met het personeelstekort, maar ook in de liefde. Ze heeft een affaire met de getrouwde kinderarts Jerry. Op de dag dat afdelingsmanager Michael Ella te kennen geeft dat er absoluut geen geld is voor extra mankracht, komt ze er achter dat haar vermoeidheid nog een andere reden heeft.

Niets
Elke dag begeleidt Ella met haar collega’s de meest uiteenlopende bevallingen, waarbij pijn en extase hand in hand gaan en momenten van diep geluk en peilloos verdriet elkaar binnen een seconde af kunnen wisselen. Alsof het niets is.

Actuele video's

Meer actuele video's