Dag & Nacht: man kijkt toe bij bevalling en heeft het zwaar, ‘God wat een hel dit’

Dag & Nacht: man kijkt toe bij bevalling en heeft het zwaar, ‘God wat een hel dit’

Vrijdag 14 april 2023 om 14:53

Lees hier onze serierecensie: Dag & Nacht is confronterende serie met oer-Hollandse elementen

De nieuwe serie Dag & Nacht volgt Ella (Kim van Kooten) die leidinggeeft aan een team van verloskundigen. In een fragment van de medische dramaserie is een bevalling te zien en blijkt dat niet alleen de vrouw het zwaar heeft. De man probeert haar te steunen, maar dat lijkt niet echt te lukken. Bovendien was volgens hem niet verteld dat het zo veel pijn zou doen. “God, wat een hel dit.”

Bekijk het fragment van Dag & Nacht hieronder.

De serie Dag & Nacht is iedere woensdag om 20.35 te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dag & Nacht terugkijken bij Gids.tv.

<em>Dag &amp; Nacht</em>: man kijkt toe bij bevalling en heeft het zwaar, ‘God wat een hel dit’ Lees hier onze serierecensie: Dag & Nacht is confronterende serie met oer-Hollandse elementen De nieuwe serie Dag & Nacht volgt Ella (Kim van Kooten) die leidinggeeft aan een team van verloskundigen. In een fragment van de medische dramaserie is een bevalling te zien en blijkt dat niet alleen de vrouw het zwaar heeft. De man probeert haar te steunen, maar dat lijkt niet echt te lukken. Bovendien was volgens hem niet verteld dat het zo veel pijn zou doen. “God, wat een hel dit.” Bekijk het fragment van Dag & Nacht hieronder. De serie Dag & Nacht is iedere woensdag om 20.35 te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Dag & Nacht terugkijken bij Gids.tv. Roy Donders over nieuwe reality show in Shownieuws: 'Camera's bij de bevalling' Bekijk deze video » Urk: Gerda over het lange haar van Klaas: 'Frisse Klaas, frisse baby!' Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's