Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe aflevering van Floortje gaat mee gaan Floortje en Jasper hun laatste meters maken door het gigantische India en reizen direct door naar het land Nepal, dat ook hun eindbestemming zal zijn. OlifantenFloortje Dessing en fotograaf Jasper Doest rijden hun laatste kilometers door India, voordat ze hun eindbestemming Nepal bereiken. Maar eerst bezoeken ze nog een olifantenopvangcentrum. Verering van kraaiNa deze bijzondere stop is het eindelijk zover: ze rijden de grens over en komen aan in Nepal. Hier is net het vijfdaagse Tihar-festival begonnen, waarbij verschillende dieren worden vereerd. Op de eerste dag staat de verering van de kraai centraal. Bekijk ook Floortje gaat mee: dieren zwaar verwaarloosd door IS, maar gered door Abu Laith Bekijk deze video » Floortje gaat mee: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Thursday 13 April 2023 om 21:31

In de nieuwe aflevering van Floortje gaat mee gaan Floortje en Jasper hun laatste meters maken door het gigantische India en reizen direct door naar het land Nepal, dat ook hun eindbestemming zal zijn.

Olifanten
Floortje Dessing en fotograaf Jasper Doest rijden hun laatste kilometers door India, voordat ze hun eindbestemming Nepal bereiken. Maar eerst bezoeken ze nog een olifantenopvangcentrum.

Verering van kraai
Na deze bijzondere stop is het eindelijk zover: ze rijden de grens over en komen aan in Nepal. Hier is net het vijfdaagse Tihar-festival begonnen, waarbij verschillende dieren worden vereerd. Op de eerste dag staat de verering van de kraai centraal.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje gaat mee

Actuele video's

Meer actuele video's