Kroning Charles: waarom is prins Harry er wel en Meghan niet? 'Totaal verstoorde relatie'

Kroning Charles: waarom is prins Harry er wel en Meghan niet? 'Totaal verstoorde relatie'

Donderdag 13 april 2023 om 09:49

Prins Harry-interview: 'Het werd al snel Meghan versus Kate' (video)

Prins Harry is toch aanwezig bij de kroning van zijn vader koning Charles, op 6 mei van dit jaar. Het is geen geheim dat Harry en zijn vrouw Meghan Markle behoorlijk in de clinch liggen met de Britse royals. Zo deed Harry veel pijnlijke onthullingen over zijn beroemde familie in een documentaire en het boek Spare. Meghan is niet bij de kroning aanwezig en volgens deskundige Sandra Schuurhof zegt dit alles over hun ‘totaal verstoorde’ relatie en is die tot een dieptepunt gezonken. Het is de grote vraag of het ooit nog goedkomt tussen de twee partijen, zo mag Harry bijvoorbeeld ook niet bij de iconische balkonscène aanwezig zijn…

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

<em>Kroning Charles</em>: waarom is prins Harry er wel en Meghan niet? 'Totaal verstoorde relatie' Prins Harry-interview: 'Het werd al snel Meghan versus Kate' (video) Prins Harry is toch aanwezig bij de kroning van zijn vader koning Charles, op 6 mei van dit jaar. Het is geen geheim dat Harry en zijn vrouw Meghan Markle behoorlijk in de clinch liggen met de Britse royals. Zo deed Harry veel pijnlijke onthullingen over zijn beroemde familie in een documentaire en het boek Spare. Meghan is niet bij de kroning aanwezig en volgens deskundige Sandra Schuurhof zegt dit alles over hun ‘totaal verstoorde’ relatie en is die tot een dieptepunt gezonken. Het is de grote vraag of het ooit nog goedkomt tussen de twee partijen, zo mag Harry bijvoorbeeld ook niet bij de iconische balkonscène aanwezig zijn… Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Prins Harry heeft ADD, PTSS, angststoornis én depressieve klachten volgens dr. Gabor Maté (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Verrassend: Prins Harry aanwezig bij kroning van Charles Bekijk deze video »
Royals :

Actuele video's

Meer actuele video's