Primeur over film mondkapjesdeal Sywert van Lienden in Shownieuws

Primeur over film mondkapjesdeal Sywert van Lienden in Shownieuws

Donderdag 13 april 2023 om 10:37

Arjen Lubach maakt Sywert van Lienden belachelijk en vergelijkt hem met Ernie

In Shownieuws heeft Frits Huffnagel een primeur over de verfilming van het boek 'Sywerts miljoenen'. De aangekondigde speelfilm gaat over de mondkapjesdeal die Sywert van Lienden en zijn partners sloten in de beginfase van de corona epidemie. De titel is inmiddels bekend, een echte giller! De film gaat 'Gillend Rijk' heten. Op Twitter is Sywert tot nu toe opvallend stil...

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Primeur over film mondkapjesdeal <em>Sywert van Lienden</em> in <em>Shownieuws</em> Arjen Lubach maakt Sywert van Lienden belachelijk en vergelijkt hem met Ernie In Shownieuws heeft Frits Huffnagel een primeur over de verfilming van het boek 'Sywerts miljoenen'. De aangekondigde speelfilm gaat over de mondkapjesdeal die Sywert van Lienden en zijn partners sloten in de beginfase van de corona epidemie. De titel is inmiddels bekend, een echte giller! De film gaat 'Gillend Rijk' heten. Op Twitter is Sywert tot nu toe opvallend stil... Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: 'Sywert van Lienden maakt Tjitske Reidinga aan het huilen' (video) Bekijk deze video » Sywert van Lienden bij mondkapjesdebat: 'Het gaat over mij dus ik wil het bijwonen' Bekijk deze video » Op1: Azarkan (DENK) brandt onderzoek mondkapjesdeal Sywert van Lienden af Bekijk deze video »
Film :

Actuele video's

Meer actuele video's