Erik Dijkstra heeft nieuwe liefde, maar houdt tattoo van ex Hester (Shownieuws)

Erik Dijkstra heeft nieuwe liefde, maar houdt tattoo van ex Hester (Shownieuws)

Thursday 13 April 2023 om 10:26

Zeer verdrietig nieuws voor Erik Dijkstra: zijn zus Astrid is overleden

Even geleden werd Erik Dijkstra gespot met een andere dame dan zijn vriendin, en in Shownieuws vertelt Evert Santegoeds dat zijn relatie met Hester inderdaad is gestrand. Hij was zeventien jaar lang samen met Hester en hij is er kapot van dat deze relatie op de klippen is gelopen. Inmiddels is de Per seconde wijzer-presentator dus inmiddels samen met een nieuwe liefde, maar toch blijft hij altijd aan zijn ex verbonden. Erik heeft namelijk een tatoeage van Hester en is niet van plan om deze weg te laten halen.

Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Erik Dijkstra heeft nieuwe liefde, maar houdt tattoo van ex Hester (<em>Shownieuws</em>) Zeer verdrietig nieuws voor Erik Dijkstra: zijn zus Astrid is overleden Even geleden werd Erik Dijkstra gespot met een andere dame dan zijn vriendin, en in Shownieuws vertelt Evert Santegoeds dat zijn relatie met Hester inderdaad is gestrand. Hij was zeventien jaar lang samen met Hester en hij is er kapot van dat deze relatie op de klippen is gelopen. Inmiddels is de Per seconde wijzer-presentator dus inmiddels samen met een nieuwe liefde, maar toch blijft hij altijd aan zijn ex verbonden. Erik heeft namelijk een tatoeage van Hester en is niet van plan om deze weg te laten halen. Bekijk de video van Shownieuws hieronder. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Erik Dijkstra walgt van slappe actie Conny Helder: 'Wij zijn een laf land' Bekijk deze video » Erik Dijkstra: 'Máxima kan wel scheiden van Willem-Alexander maar NIET van Argentinië' (Beau) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's