Zien: Céline Dion brengt ondanks ziekte nieuwe single Love Again uit

Zien: Céline Dion brengt ondanks ziekte nieuwe single Love Again uit

Zien: <em>Céline Dion</em> brengt ondanks ziekte nieuwe single <em>Love Again</em> uit Bekijk in de video hierboven: Céline Dion open over stiff person-syndroom Het is lange tijd stil geweest rond Céline Dion, maar de zangeres is terug. Dion lanceert namelijk haar nieuwe single Love Again, de soundtrack van de gelijknamige film. Céline maakte eind vorig jaar bekend dat ze lijdt aan het stiff person-syndroom. Dit tast het centrale zenuwstelsel aan en hierdoor heeft ze niet alleen veel pijn maar heeft het ook grote gevolgen voor haar muzikale carrière. Ze heeft veel concerten moeten annuleren en fans hebben lange tijd op nieuwe muziek moeten wachten. Bekijk de nieuwe videoclip Love Again van Céline Dion in de video hieronder. De film Love Again is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop. Céline Dion - Love Again (from the Motion Picture Soundtrack (Official Lyric Video)") Emotionele Celine Dion stopt met zingen vanwege Stiff Person Sydroom Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Céline Dion brengt ondanks ziekte nieuwe single Love Again uit
Donderdag 13 april 2023 om 14:39

Bekijk in de video hierboven: Céline Dion open over stiff person-syndroom

Het is lange tijd stil geweest rond Céline Dion, maar de zangeres is terug. Dion lanceert namelijk haar nieuwe single Love Again, de soundtrack van de gelijknamige film. Céline maakte eind vorig jaar bekend dat ze lijdt aan het stiff person-syndroom. Dit tast het centrale zenuwstelsel aan en hierdoor heeft ze niet alleen veel pijn maar heeft het ook grote gevolgen voor haar muzikale carrière. Ze heeft veel concerten moeten annuleren en fans hebben lange tijd op nieuwe muziek moeten wachten.

Bekijk de nieuwe videoclip Love Again van Céline Dion in de video hieronder. De film Love Again is vanaf 18 mei te zien in de bioscoop.

(Official Lyric Video)")

Actuele video's

Meer actuele video's