Bizar: beelden van een auto die een pand binnen is gereden

Bizar: beelden van een auto die een pand binnen is gereden

Donderdag 13 april 2023 om 14:56

Bizarre beelden uit Oosterbeek, daar is een auto donderdag een pand binnengereden. Sinds twee weken wonen er Oekraïnse vluchtelingen in dit pand, er is één gewonde gevallen. Het is onbekend hoe dit kon gebeuren.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Bizar:</em> beelden van een <em>auto</em> die een pand binnen is gereden Bizarre beelden uit Oosterbeek, daar is een auto donderdag een pand binnengereden. Sinds twee weken wonen er Oekraïnse vluchtelingen in dit pand, er is één gewonde gevallen. Het is onbekend hoe dit kon gebeuren. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Gepensioneerde vrachtwagenchauffeur komt om bij aanrijding in Wezep (video) Bekijk deze video » Zie: man en vrouw afstormen op Macron, zij worden getackeld en opgepakt Bekijk deze video » De nieuwe taalgids van het LAKS, een goede stap of pure onzin? Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's