Gepensioneerde vrachtwagenchauffeur komt om bij aanrijding in Wezep (video)

Gepensioneerde vrachtwagenchauffeur komt om bij aanrijding in Wezep (video)

Woensdag 12 april 2023 om 15:00

Een vrachtwagenchauffeur is gisteren overleden nadat hij naast zijn voertuig werd geschept door een busje van een pakketbezorger in Wezep. De bestuurder van het busje is een 41-jarige man uit Harderwijk. Het slachtoffer was gepensioneerd en bezig met vrijwilligerswerk. ,,Hij had de vrachtwagen geleend.’’

Zwaar verlies
Het 68-jarige slachtoffer werd na de aanrijding met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. ,,De man is daar aan zijn verwondingen bezweken’’, meldt politiewoordvoerder Jop Heinen. De vrachtwagen stond op het moment van de aanrijding geparkeerd naast de oprit van een woning aan de Duivendansweg.

Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland.

Gepensioneerde vrachtwagenchauffeur komt om bij aanrijding in Wezep (video) Een vrachtwagenchauffeur is gisteren overleden nadat hij naast zijn voertuig werd geschept door een busje van een pakketbezorger in Wezep. De bestuurder van het busje is een 41-jarige man uit Harderwijk. Het slachtoffer was gepensioneerd en bezig met vrijwilligerswerk. ,,Hij had de vrachtwagen geleend.’’ Zwaar verliesHet 68-jarige slachtoffer werd na de aanrijding met spoed naar het ziekenhuis in Zwolle gebracht. ,,De man is daar aan zijn verwondingen bezweken’’, meldt politiewoordvoerder Jop Heinen. De vrachtwagen stond op het moment van de aanrijding geparkeerd naast de oprit van een woning aan de Duivendansweg. Bekijk hieronder de video van Hart van Nederland. Bekijk ook Explosie Hillegom: 10 woningen beschadigd en een gewonde (video) Bekijk deze video » LAKS wil genderneutrale taal op school: 'Onzin, je moet je gender accepteren' (video) Bekijk deze video » Bekijk: videodeurbel-zanger teruggepakt door collega: aangeschoten Andy gaat viraal Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's