Drone laat ravage zien na vernietigende bedrijfsbrand Etten-Leur (video)

Drone laat ravage zien na vernietigende bedrijfsbrand Etten-Leur (video)

Donderdag 13 april 2023 om 16:07

Afgelopen maandag heeft bij een transportbedrijf in Etten-Leur urenlang een grote brand gewoed. Er kwam zo veel rook vrij, dat tot in Rotterdam aan toe het advies gold om ramen en deuren te sluiten en geen mechanische ventilatie te gebruiken. Twee woningen in de rooklijn werden ontruimd. Wat is precies de schade? Dat zie je in de vernietigende beelden van de drone hieronder.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Drone laat ravage zien na vernietigende bedrijfsbrand <em>Etten-Leur</em> (video) Afgelopen maandag heeft bij een transportbedrijf in Etten-Leur urenlang een grote brand gewoed. Er kwam zo veel rook vrij, dat tot in Rotterdam aan toe het advies gold om ramen en deuren te sluiten en geen mechanische ventilatie te gebruiken. Twee woningen in de rooklijn werden ontruimd. Wat is precies de schade? Dat zie je in de vernietigende beelden van de drone hieronder. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Opsporing Verzocht: politie nog op zoek naar twee verdachten van vechtpartij Etten-Leur Bekijk deze video » Zie: grote brand in Etten-Leur met schadelijke rookwolken door verbrand plastic Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's