Vrijdag in MAX pubquiz: Carrie ten Napel is barvrouw en gaat zingen

Vrijdag in MAX pubquiz: Carrie ten Napel is barvrouw en gaat zingen

Thursday 13 April 2023 om 15:37

Elke week is een andere bekende Nederlander te gast in MAX pubquiz en deze week krijgt Carrie ten Napel de eer. In eerste beelden van de nieuwe aflevering van vrijdag is te zien dat ze niet alleen presentator Sybrand Niessen ondersteunt, maar ook nog eens gaat zingen…

Bekijk de beelden van de MAX pubquiz hieronder.

MAX pubquiz is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX pubquiz terugkijken bij Gids.tv.

Vrijdag in <em>MAX pubquiz</em>: Carrie ten Napel is barvrouw en gaat zingen Elke week is een andere bekende Nederlander te gast in MAX pubquiz en deze week krijgt Carrie ten Napel de eer. In eerste beelden van de nieuwe aflevering van vrijdag is te zien dat ze niet alleen presentator Sybrand Niessen ondersteunt, maar ook nog eens gaat zingen… Bekijk de beelden van de MAX pubquiz hieronder. MAX pubquiz is elke vrijdag rond 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX pubquiz terugkijken bij Gids.tv. MAX pubquiz start vrijdag met Kim-Lian van der Meij: bier tappen en zingen tegelijk? Bekijk deze video » MAX pubquiz: waarom mocht Jörgen Raymann niet achter de bar staan van zijn vrouw? Bekijk deze video »

Actuele video's

Meer actuele video's