Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en vingertje

Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en vingertje

Vrijdag 14 april 2023 om 08:01

De werkwijze van programmamaker Tim Hofman, die onlangs in het schandaal rondom voormalig PvdA-kamerlid Gijs van Dijk dook, wordt nou niet echt bejubeld in Vandaag Inside: 'Die man denkt dat hij de grote onderzoeksjournalist is en dat hij alles onthult enzo. En ik denk... het is wat gewroet in privéproblemen. Meer is het niet', laat Johan Derksen weten.

'Belerende toontje'
En ook Rutger Castricum, die donderdag bij de heren aan tafel zat, krijgt jeuk van Hofman: 'Hij is na BOOS en The Voice een soort van Zembla-tje gaan spelen. Met het belerende toontje en het vingertje.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en <em>vingertje</em> De werkwijze van programmamaker Tim Hofman, die onlangs in het schandaal rondom voormalig PvdA-kamerlid Gijs van Dijk dook, wordt nou niet echt bejubeld in Vandaag Inside: 'Die man denkt dat hij de grote onderzoeksjournalist is en dat hij alles onthult enzo. En ik denk... het is wat gewroet in privéproblemen. Meer is het niet', laat Johan Derksen weten. 'Belerende toontje'En ook Rutger Castricum, die donderdag bij de heren aan tafel zat, krijgt jeuk van Hofman: 'Hij is na BOOS en The Voice een soort van Zembla-tje gaan spelen. Met het belerende toontje en het vingertje.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 13 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's