Trailer: Netflix hit, Love is blind, live reünie

Trailer: Netflix hit, Love is blind, live reünie

Zaterdag 15 april 2023 om 19:35

De Netflix hit show, Love Is Blind, komt in hun vierde seizoen met een nieuwe twist. De laatste aflevering van deze reeks is een live versie van hun bekende reünie aflevering. Ook dit keer komt al het drama van dit seizoen aanbod. Van de break-up van Jackelina en Marshall tot het meangirls gedrag van Irina en Micah.

Zach en Bliss
Een opmerkelijk moment dit seizoen, dat vast en zeker besproken gaat worden in de live reünie, is de relatie tussen Irina, Zach en Bliss. Zach had namelijk een connectie met beide vrouwen, maar koos in de pods voor Irina. Verder in het seizoen kreeg Zach hier veel spijt van, ook doordoen van het kinderachtige gedrag van Irina, en trouwde later zelfs met Bliss.

Getrouwde stellen
In de reünie gaan we ook zeker de getrouwde stellen weer terug zien. Hoe zou het nu met ze gaan? Zouden ze nog getrouwd zijn? Hoe zal het met de liefdesdriehoeken van Zach, Bliss en Irina, maar ook die van Jackelina, Marshall en Josh gaan. We gaan het allemaal meemaken in deze juicy laatste aflevering.

Bekijk de trailer hieronder. Love Is Blind: The Live Reunion is te zien vrijdag 22 april op Netflix.

<em>Trailer:</em> Netflix hit, <em>Love is blind</em>, live reünie De Netflix hit show, Love Is Blind, komt in hun vierde seizoen met een nieuwe twist. De laatste aflevering van deze reeks is een live versie van hun bekende reünie aflevering. Ook dit keer komt al het drama van dit seizoen aanbod. Van de break-up van Jackelina en Marshall tot het meangirls gedrag van Irina en Micah. Zach en BlissEen opmerkelijk moment dit seizoen, dat vast en zeker besproken gaat worden in de live reünie, is de relatie tussen Irina, Zach en Bliss. Zach had namelijk een connectie met beide vrouwen, maar koos in de pods voor Irina. Verder in het seizoen kreeg Zach hier veel spijt van, ook doordoen van het kinderachtige gedrag van Irina, en trouwde later zelfs met Bliss. Getrouwde stellenIn de reünie gaan we ook zeker de getrouwde stellen weer terug zien. Hoe zou het nu met ze gaan? Zouden ze nog getrouwd zijn? Hoe zal het met de liefdesdriehoeken van Zach, Bliss en Irina, maar ook die van Jackelina, Marshall en Josh gaan. We gaan het allemaal meemaken in deze juicy laatste aflevering. Bekijk de trailer hieronder. Love Is Blind: The Live Reunion is te zien vrijdag 22 april op Netflix. Bekijk ook Zien: hoe gaat de nieuwe serie Maxima er uit zien? Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Netflix-film Oh, Belinda, vanaf 7 april te zien Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Queen Charlotte: A Bridgerton Story, vanaf 4 mei op Netflix Bekijk deze video » Zien: de eerste beelden van het laaste seizoen Never Have I Ever Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Netflix hit, Love is blind, live reünie

Actuele video's

Meer actuele video's