De verraders: Jan Slagter blij om verbannen te zijn

De verraders: Jan Slagter blij om verbannen te zijn

Nooit eerder waren de getrouwen zo succesvol als dit seizoen van De Verraders. Na de moord op Selma Omari, is nu verrader Jan Slagter verbannen uit de serie. Nu het spel over is voor Slagter is hij toch opgelucht om niet meer in die omgeving te zijn. Hij vertelt aan RTL Boulevard hoe hij opging in het spel.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder.

<em>De verraders</em>: Jan Slagter blij om verbannen te zijn Nooit eerder waren de getrouwen zo succesvol als dit seizoen van De Verraders. Na de moord op Selma Omari, is nu verrader Jan Slagter verbannen uit de serie. Nu het spel over is voor Slagter is hij toch opgelucht om niet meer in die omgeving te zijn. Hij vertelt aan RTL Boulevard hoe hij opging in het spel. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Psycholoog in RTL Boulevard: kandidaten De Verraders krijgen paniek-, woedeaanvallen en psychotische klachten Bekijk deze video » Zo worden De Verraders geheim gehouden, ''als een kudde olifanten!'' Bekijk deze video » Zie: Selma Omari giert om imitaties op TikTok: 'Ik ben gewoon écht zo' Bekijk deze video »
TV :
De verraders: Jan Slagter blij om verbannen te zijn

De Verraders is iedere vrijdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen van De Verraders terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV