Zien: Mart Hoogkamer moet poepen van de zenuwen

Zien: Mart Hoogkamer moet poepen van de zenuwen

Zaterdag 15 april 2023 om 21:30

Kapot van de zenuwen en vol enthousiasme staat zanger Mart Hoogkamer vanavond voor de tweede keer in Ahoy. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe zenuwachtig hij is voor zijn optreden in Rotterdam. Ook geeft hij een voorproefje van het programma van vanavond met veel Nederlandstalig liedjes. Vorige jaar ontroerde hij nog met ballads voor zijn vriendin en zijn moeder, maar dit jaar gaat hij zich meer richten op een feest sfeer.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Mart Hoogkamer</em> moet poepen van de zenuwen Kapot van de zenuwen en vol enthousiasme staat zanger Mart Hoogkamer vanavond voor de tweede keer in Ahoy. Aan RTL Boulevard vertelt hij hoe zenuwachtig hij is voor zijn optreden in Rotterdam. Ook geeft hij een voorproefje van het programma van vanavond met veel Nederlandstalig liedjes. Vorige jaar ontroerde hij nog met ballads voor zijn vriendin en zijn moeder, maar dit jaar gaat hij zich meer richten op een feest sfeer. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Mart Hoogkamer wordt groots verrast, ''zag dit totaal niet aankomen'' Bekijk deze video » Vriendin Mart Hoogkamer over nieuwe huis: "Ik krijg de keuken en washok, hij de mancave" (Shownieuws) Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Mart Hoogkamer moet poepen van de zenuwen

Actuele video's

Meer actuele video's