Weerbericht: vanaf donderdag begint de lente écht (video)

Weerbericht: vanaf donderdag begint de lente écht (video)

Zondag 16 april 2023 om 10:27

<em>Weerbericht</em>: vanaf donderdag begint de lente écht (video) Mooi lenteweer is in aantocht en dat zorgt voor drukte op plantenmarkten en tuincentra. Vanaf donderdag is het zover: dan kunnen we genieten van de eerste échte lentedagen. Tot die tijd blijft het wisselvallig, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Dode vrouw gevonden in Bovenkarspel, man van 53 aangehouden (video) Bekijk deze video » HEFTIG: vermiste buurvrouw vermoord gevonden in kofferbak auto, middenin woonwijk Bovenkarspel (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Mooi lenteweer is in aantocht en dat zorgt voor drukte op plantenmarkten en tuincentra. Vanaf donderdag is het zover: dan kunnen we genieten van de eerste échte lentedagen. Tot die tijd blijft het wisselvallig, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's