HEFTIG: vermiste buurvrouw vermoord gevonden in kofferbak auto, middenin woonwijk Bovenkarspel (video)

HEFTIG: vermiste buurvrouw vermoord gevonden in kofferbak auto, middenin woonwijk Bovenkarspel (video)

Vrijdag 14 april 2023 om 10:35

In Bovenkarspel (Noord-Holland) werd woensdagavond een lugubere ontdekking gedaan: een vermiste buurvrouw werd dood aangetroffen in de kofferbak van een auto, middenin een woonwijk. De buurt is uiteraard in shock: 'Heel triest, ze is vermoord', vertelt een omwonende.

'Gefouilleerd'
Een andere buurman zag hoe een verdachte, een man van rond de 50, even later werd opgepakt: 'Ik kijk uit het raam en denk.. verrek.. politie. Toen kwam er nog een politieauto, toen kwam er nog een politieauto en toen kwam er nog een forensische auto bij. En op een gegeven moment zag ik dat die man gefouilleerd werd, zijn fiets werd in de politieauto gezet en hij is meegenomen.'

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder

HEFTIG: vermiste buurvrouw vermoord gevonden in kofferbak auto, middenin woonwijk <em>Bovenkarspel</em> (video) In Bovenkarspel (Noord-Holland) werd woensdagavond een lugubere ontdekking gedaan: een vermiste buurvrouw werd dood aangetroffen in de kofferbak van een auto, middenin een woonwijk. De buurt is uiteraard in shock: 'Heel triest, ze is vermoord', vertelt een omwonende. 'Gefouilleerd'Een andere buurman zag hoe een verdachte, een man van rond de 50, even later werd opgepakt: 'Ik kijk uit het raam en denk.. verrek.. politie. Toen kwam er nog een politieauto, toen kwam er nog een politieauto en toen kwam er nog een forensische auto bij. En op een gegeven moment zag ik dat die man gefouilleerd werd, zijn fiets werd in de politieauto gezet en hij is meegenomen.' Bekijk het fragment van Hart van Nederland hieronder Bekijk ook Vandaag Inside: Tim Hofman afgestraft om belerende toontje en vingertje Bekijk deze video » Thijs Zeeman verwijdert DEZE TWEET over Pieter Omtzigt na kritiek Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's