Hart van Nederland: tankstation-medewerkers spotten wolf in woonwijk Doetinchem (video)

Hart van Nederland: tankstation-medewerkers spotten wolf in woonwijk Doetinchem (video)

Maandag 17 april 2023 om 18:36

<em>Hart van Nederland</em>: tankstation-medewerkers spotten wolf in woonwijk Doetinchem (video) Doetinchem is maandagochtend opgeschrikt door het bezoek van een wolf. Medewerkers van een tankstation zagen het dier en bekeken de bewakingsbeelden. SlapenLater kreeg de politie een melding van een slapende wolf in een achtertuin, eveneens in Doetinchem. De medewerkers van het tankstation kunnen er wel om lachen: 'Heel bijzonder en mooi verhaal. (...) Er is een hele discussie in Nederland en zo'n beest gaat lekker in een tuin liggen snurken.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: wolf doodgereden op A2 bij Vught (video) Bekijk deze video » Bekijk: wolven richten ravage aan bij landgoed in Vierhouten Bekijk deze video » Boswachter Arjan Postma heeft dé oplossing voor de wolf in Nederland (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Doetinchem is maandagochtend opgeschrikt door het bezoek van een wolf. Medewerkers van een tankstation zagen het dier en bekeken de bewakingsbeelden.

Slapen
Later kreeg de politie een melding van een slapende wolf in een achtertuin, eveneens in Doetinchem. De medewerkers van het tankstation kunnen er wel om lachen: 'Heel bijzonder en mooi verhaal. (...) Er is een hele discussie in Nederland en zo'n beest gaat lekker in een tuin liggen snurken.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's