Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Niet klein te krijgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de tweede aflevering van Niet klein te krijgen ontmoet Paul de Leeuw weer twee nieuwe kids met kanker: Emelie van 11 en Myrthe van 13 jaar. Alle fragmenten uit deze uitzending Niet klein te krijgen: Paul spreekt ouders van Tibbe die been moet laten amputeren Bekijk deze video » StamcelEmelie en haar tweelingzus Isa vieren hun elfde verjaardag. Daar proberen ze een onvergetelijke dag van te maken. Toch valt niet te ontkennen dat Emelie steeds minder kan. Paul ontmoet ook Myrthe, van dertien jaar oud, die herstellende is van een tweede stamceltransplantatie. Deze transplantatie is de laatste kans om van haar agressieve vorm van leukemie te kunnen genezen. EftelingTibbe van vijftien start in de Efteling met de afscheidstour van zijn onderbeen nu hij nog 'compleet' is. Hij moet binnenkort een amputatie ondergaan, nadat er een paar maanden geleden botkanker bij hem is ontdekt.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.
Dinsdag 18 april 2023 om 22:03

In de tweede aflevering van Niet klein te krijgen ontmoet Paul de Leeuw weer twee nieuwe kids met kanker: Emelie van 11 en Myrthe van 13 jaar.

Stamcel
Emelie en haar tweelingzus Isa vieren hun elfde verjaardag. Daar proberen ze een onvergetelijke dag van te maken. Toch valt niet te ontkennen dat Emelie steeds minder kan. Paul ontmoet ook Myrthe, van dertien jaar oud, die herstellende is van een tweede stamceltransplantatie. Deze transplantatie is de laatste kans om van haar agressieve vorm van leukemie te kunnen genezen.

Efteling
Tibbe van vijftien start in de Efteling met de afscheidstour van zijn onderbeen nu hij nog 'compleet' is. Hij moet binnenkort een amputatie ondergaan, nadat er een paar maanden geleden botkanker bij hem is ontdekt.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Niet klein te krijgen

Actuele video's

Meer actuele video's