Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt GEK van rol tape

Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt GEK van rol tape

Maandag in <em>Chateau Meiland</em>: Martien wordt GEK van rol tape Een voor velen herkenbaar moment: waar zit het begin van de rol tape of plakband die je in je handen hebt? Martien Meiland krijgt er maandagavond in Chateau Meiland mee te maken en het drijft hem tot waanzin: 'Normaliter zit er dan ergens een lipje dat je dan zo met je nagel op kunt trekken. Dat heeft deze firma niet goed bedacht.' Diepe zuchtNa een diepe zucht en de nodige frustratie vervolgt hij: 'Er is geen systeem voor. Ze hadden dat anders moeten maken in die fabriek.' Hoe dit afloopt zie je in de video hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoeveel een nachtje in het pension van de Meilandjes, Code Rosé, kost. Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook ZIEN: Martien Meiland en Caroline van der Plas zijn familie: 'Wij zijn neef en nicht' Bekijk deze video » Songfestivalblamage Mia Nicolai & Dion Cooper roept herinneringen op aan Double Date (video) Bekijk deze video » Mohammad in Lang Leve de Liefde: 'Niemand is aardiger dan ik en ik wil geen advies van anderen' Bekijk deze video »
TV :
Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt GEK van rol tape
Maandag 17 april 2023 om 13:11

Een voor velen herkenbaar moment: waar zit het begin van de rol tape of plakband die je in je handen hebt? Martien Meiland krijgt er maandagavond in Chateau Meiland mee te maken en het drijft hem tot waanzin: 'Normaliter zit er dan ergens een lipje dat je dan zo met je nagel op kunt trekken. Dat heeft deze firma niet goed bedacht.'

Diepe zucht
Na een diepe zucht en de nodige frustratie vervolgt hij: 'Er is geen systeem voor. Ze hadden dat anders moeten maken in die fabriek.'

Hoe dit afloopt zie je in de video hieronder. Bovenaan deze pagina zie je hoeveel een nachtje in het pension van de Meilandjes, Code Rosé, kost.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's