Chateau Meiland gemist? De Meilandjes doen workshop tegelen: "Helemaal perfect..." (video)

Chateau Meiland gemist? De Meilandjes doen workshop tegelen: "Helemaal perfect..." (video)

Ondanks vele jaren van verbouwen en klussen, heeft de familie Meiland één expertise niet onder de knie. En dat is 'tegelen', daarvoor gaan ze een workshop volgen. Ze beginnen met het leren snijden van tegels en dat gaat hen goed af. "Helemaal perfect", aldus een opgetogen Martien.

Tegelen
De hoofdtaak, het tegelen zelf is een andere kwestie, Daar heeft hij als enige wat meer moeite mee, getuige zijn ietwat scheve bouwwerk. Maar Martien zou Martien niet zijn als hij daar geen uitvlucht voor had: "Het is een huis uit 1903, denk daaraan dan is dit een tien!"

Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder

<em>Chateau Meiland</em> gemist? De <em>Meilandjes</em> doen workshop tegelen: &quot;Helemaal perfect...&quot; (video) Ondanks vele jaren van verbouwen en klussen, heeft de familie Meiland één expertise niet onder de knie. En dat is 'tegelen', daarvoor gaan ze een workshop volgen. Ze beginnen met het leren snijden van tegels en dat gaat hen goed af. "Helemaal perfect", aldus een opgetogen Martien. TegelenDe hoofdtaak, het tegelen zelf is een andere kwestie, Daar heeft hij als enige wat meer moeite mee, getuige zijn ietwat scheve bouwwerk. Maar Martien zou Martien niet zijn als hij daar geen uitvlucht voor had: "Het is een huis uit 1903, denk daaraan dan is dit een tien!" Bekijk het fragment van Chateau Meiland hieronder Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Maxime Meiland deelt schattige beelden gezinsuitbreiding: ‘Welkom thuis Hummer’ Bekijk deze video » Maandag in Chateau Meiland: Martien wordt GEK van rol tape Bekijk deze video » 'Maxime, heb je wel je diarree-pillen bij je? Dat niet de hele auto vol zit straks' (Chateau Meiland) Bekijk deze video »
TV :
Chateau Meiland gemist? De Meilandjes doen workshop tegelen: "Helemaal perfect..." (video)

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV