Goud Zuid: Nancy bezoekt boerderij als locatie voor luxe hondenhotel

Goud Zuid: Nancy bezoekt boerderij als locatie voor luxe hondenhotel

Donderdag 20 april 2023 om 09:47

In Goud Zuid is iets unieks te zien, Nancy verlaat namelijk Amsterdam-Zuid. Dat gebeurt niet zo vaak en het heeft dan ook een bijzondere reden, ze bezoekt een boerderij als mogelijke locatie om een luxe hondenhotel in op te starten. Vriendin Gini geeft een rondleiding en Nancy is erg enthousiast. Er is plek voor een wijnkelder, zwembad, en spa voor honden. Maar het is wel erg ver van Amsterdam-Zuid verwijderd…

Bekijk het fragment van Goud zuid hieronder.

De realityserie Goud Zuid is elke woensdag om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Goud Zuid</em>: Nancy bezoekt boerderij als locatie voor luxe hondenhotel In Goud Zuid is iets unieks te zien, Nancy verlaat namelijk Amsterdam-Zuid. Dat gebeurt niet zo vaak en het heeft dan ook een bijzondere reden, ze bezoekt een boerderij als mogelijke locatie om een luxe hondenhotel in op te starten. Vriendin Gini geeft een rondleiding en Nancy is erg enthousiast. Er is plek voor een wijnkelder, zwembad, en spa voor honden. Maar het is wel erg ver van Amsterdam-Zuid verwijderd… Bekijk het fragment van Goud zuid hieronder. De realityserie Goud Zuid is elke woensdag om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Eerste beelden Goud zuid: ‘Dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn!’ Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's