Eerste beelden Goud zuid: ‘Dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn!’

Eerste beelden Goud zuid: ‘Dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn!’

Eerste beelden <em>Goud zuid</em>: ‘Dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn!’ Bekijk in de video hierboven de eerste beelden van Goud zuid Vanaf woensdag kun je kijken naar de gloednieuwe realityserie Goud zuid. En wie van puur natuur houdt, is bij deze dames aan het verkeerde adres. “Oud-Zuid is dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn”, zo vertelt Daniella. In een fragment vertellen de vrouwen die in deze serie met hun luxeleven worden gevolgd wat ze zoal hebben laten doen om er ‘beter’ uit te zien. Zo zijn hun borsten, gezicht en haren onder handen genomen en hebben ze hier en daar wat weg laten zuigen. Bekijk het fragment van Goud zuid hieronder. De nieuwe realityserie Goud Zuid is vanaf woensdag 5 april wekelijks om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Zie: Rinke van Ex on the Beach nu in Lang Leve de Liefde: 'Ik voel een sprankel' Bekijk deze video » Romy in Lang Leve de Liefde: 'Als ik oude kop van zonnebank krijg neem ik botox' Bekijk deze video »
TV :
Eerste beelden Goud zuid: ‘Dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn!’
Maandag 3 april 2023 om 16:34

Bekijk in de video hierboven de eerste beelden van Goud zuid

Vanaf woensdag kun je kijken naar de gloednieuwe realityserie Goud zuid. En wie van puur natuur houdt, is bij deze dames aan het verkeerde adres. “Oud-Zuid is dun, knap, botox en gewoon prachtig zijn”, zo vertelt Daniella. In een fragment vertellen de vrouwen die in deze serie met hun luxeleven worden gevolgd wat ze zoal hebben laten doen om er ‘beter’ uit te zien. Zo zijn hun borsten, gezicht en haren onder handen genomen en hebben ze hier en daar wat weg laten zuigen.

Bekijk het fragment van Goud zuid hieronder.

De nieuwe realityserie Goud Zuid is vanaf woensdag 5 april wekelijks om 22.25 uur te zien op Net5. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten en alle afleveringen van Goud Zuid terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's