Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van Floortje gaat mee vervolgen Floortje en fotograaf Jasper Doest hun reis door Nepal om aan te komen bij hun eindbestemming: een mooie plek in de bergen van het prachtige land. AsielDe twee reizigers zijn vorige aflevering aangekomen in Nepal. In Kathmandu wonen ze tijdens het Tihar-festival de verering van honden bij in een asiel. Hierna reizen ze door naar het Chitwan National Park, waar ze Doma ontmoeten. TerugblikZij zet zich in voor de bescherming van neushoorns, ondanks het feit dat ze haar eigen moeder verloor door een aanval van zo'n dier. Jasper en Floortje eindigen hun lange reis in de bergen van Nepal en blikken terug op hun trip. Bekijk ook Floortje gaat mee: dieren zwaar verwaarloosd door IS, maar gered door Abu Laith Bekijk deze video » Floortje gaat mee: Irakezen communiceren in speciale taal met waterbuffels Bekijk deze video »
Uitzending :
Floortje gaat mee gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van Floortje gaat mee vervolgen Floortje en fotograaf Jasper Doest hun reis door Nepal om aan te komen bij hun eindbestemming: een mooie plek in de bergen van het prachtige land.

Asiel
De twee reizigers zijn vorige aflevering aangekomen in Nepal. In Kathmandu wonen ze tijdens het Tihar-festival de verering van honden bij in een asiel. Hierna reizen ze door naar het Chitwan National Park, waar ze Doma ontmoeten.

Terugblik
Zij zet zich in voor de bescherming van neushoorns, ondanks het feit dat ze haar eigen moeder verloor door een aanval van zo'n dier. Jasper en Floortje eindigen hun lange reis in de bergen van Nepal en blikken terug op hun trip.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Floortje gaat mee

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV