Mannen Goldband ontmoetten elkaar op bouwplaats: zo goed kunnen ze nog stucen

Mannen Goldband ontmoetten elkaar op bouwplaats: zo goed kunnen ze nog stucen

Donderdag 20 april 2023 om 13:30

Karel Gerlach (Goldband): 'Dán zou ik met Maan kinderen gaan maken' (Shownieuws)

Het is een mooi verhaal, de bouwvakkers die elkaar ontmoetten op de bouwplaats en een band begonnen. Ze groeiden uit tot Goldband, hun naam is zelfs afkomstig van stucgips. Inmiddels zijn de heren van Goldband zeer succesvol in de muziekwereld, maar in Koffietijd moet blijken of ze nog steeds ook goed kunnen stucen…

Bekijk de video van Koffietijd hieronder.

Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv.

Mannen <em>Goldband</em> ontmoetten elkaar op bouwplaats: zo goed kunnen ze nog stucen Karel Gerlach (Goldband): 'Dán zou ik met Maan kinderen gaan maken' (Shownieuws) Het is een mooi verhaal, de bouwvakkers die elkaar ontmoetten op de bouwplaats en een band begonnen. Ze groeiden uit tot Goldband, hun naam is zelfs afkomstig van stucgips. Inmiddels zijn de heren van Goldband zeer succesvol in de muziekwereld, maar in Koffietijd moet blijken of ze nog steeds ook goed kunnen stucen… Bekijk de video van Koffietijd hieronder. Koffietijd is elke werkdag om 10.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt elke aflevering van Koffietijd terugkijken bij Gids.tv. Strandgasten gemist? Goldband, Lakshmi en Jooz treden op met Witte was Bekijk deze video » Zien: Karel van Goldband showt afgetraind lijf! Bekijk deze video »
TV :
Mannen Goldband ontmoetten elkaar op bouwplaats: zo goed kunnen ze nog stucen

Actuele video's

Meer actuele video's