Songfestival gate continues: Ilse Delange geeft haar mening over Mia & Dion

Songfestival gate continues: Ilse Delange geeft haar mening over Mia & Dion

Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af.

Weer een nieuwe aflevering in het Songfestival saga, ook Ilse Delange geeft haar mening over onze inzending van dit jaar. Mia & Dion maken veel tongen los met hun valse optredens, is er nog hoop?

Een redder?
Is er nog een redder in zicht? Lijken veel Nederlanders zich af te vragen. Ilse Delange had sterke successen op Het Songfestival met The Common Linnets gooide ze het tot een tweede plek in de finale. Ook haar adviezen aan winnaar Duncan Laurence waren een schot in de roos, maar waar is ze nu we haar zo nodig hebben?

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

<em>Songfestival gate continues:</em> Ilse Delange geeft haar mening over <em>Mia &amp; Dion</em> Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af. Weer een nieuwe aflevering in het Songfestival saga, ook Ilse Delange geeft haar mening over onze inzending van dit jaar. Mia & Dion maken veel tongen los met hun valse optredens, is er nog hoop? Een redder?Is er nog een redder in zicht? Lijken veel Nederlanders zich af te vragen. Ilse Delange had sterke successen op Het Songfestival met The Common Linnets gooide ze het tot een tweede plek in de finale. Ook haar adviezen aan winnaar Duncan Laurence waren een schot in de roos, maar waar is ze nu we haar zo nodig hebben? Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. Bekijk ook Shownieuws: moet het selectieproces van het Songfestivalnummer op de schop? Bekijk deze video » Bouke kraakt Songfestival-duo Mia en Dion af: ‘Het is niet best, nee’ (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Zie: Jan Smit was tegen Mia en Dion en stapt uit de selectiecommissie voor het Eurovisiesongfestival Bekijk deze video »
TV :
Songfestival gate continues: Ilse Delange geeft haar mening over Mia & Dion

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's