Shownieuws: moet het selectieproces van het Songfestivalnummer op de schop?

Shownieuws: moet het selectieproces van het Songfestivalnummer op de schop?

Woensdag 19 april 2023 om 20:24

Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv.

In Shownieuws zijn wederom de slechte optredens van onze Songfestival-inzending het gesprek van de dag. Steeds meer mensen hebben vragen over de selectieprocedure van het Songfestivalnummer. Moet een nummer goed live kunnen zingen niet deel uitmaken hiervan? Of moeten we volledig terug naar een nationaal Songfestival

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder.

<em>Shownieuws:</em> moet het selectieproces van het Songfestivalnummer op de schop? Op dinsdag 9 mei staat Nederland in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Je kunt alles rond het Eurovisie Songfestival 2023 volgen via Gids.tv. In Shownieuws zijn wederom de slechte optredens van onze Songfestival-inzending het gesprek van de dag. Steeds meer mensen hebben vragen over de selectieprocedure van het Songfestivalnummer. Moet een nummer goed live kunnen zingen niet deel uitmaken hiervan? Of moeten we volledig terug naar een nationaal Songfestival Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Bekijk ook Duncan Laurence treedt op bij finale Songfestival, maar zwijgt over afgang Mia & Dion Bekijk deze video » Martien Meiland over valse noten Mia en Dion: "Het is vreselijk" maar heeft oplossing (RTL Boulvard) Bekijk deze video » Rita Ora geeft tip aan Mia en Dion: 'Oefenen, oefenen, oefenen' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's