Paul de Leeuw over Niet Klein Te Krijgen, "Er hoort ook lol en humor bij"

Paul de Leeuw over Niet Klein Te Krijgen, "Er hoort ook lol en humor bij"

<em>Paul de Leeuw</em> over <em>Niet Klein Te Krijgen</em>, &quot;Er hoort ook lol en humor bij&quot; Bekijk in de video hierboven: Paul de Leeuw onthult zijn afvalgeheim Paul de Leeuw is de presentator van het programma Niet Klein Te Krijgen. Hierin volgt hij kinderen die allemaal levensbedreigend ziek zijn. In het fragment hieronder vertelt hij hierover en beantwoord hij een aantal vragen. "Het is verschrikkelijk als je ziek bent, maar je hebt ook veel hoopvolle momenten" zegt Paul. Bekijk het fragment van BNNVARA hieronder. Niet Klein Te Krijgen is iedere dinsdagavond om 21.08 uur te zien op NPO1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet Klein Te Krijgen terugkijken bij Gids.tv. Paul de Leeuw: 'Je kan niet teren op je prijzen' (video) Bekijk deze video » Paul de Leeuw: 'Zo ben ik 9 kilo afgevallen' (Shownieuws) Bekijk deze video » Paul de Leeuw presentator van nieuw programma: Niet Klein Te Krijgen, ''heel blij met deze rol'' Bekijk deze video »
TV :
Paul de Leeuw over Niet Klein Te Krijgen, "Er hoort ook lol en humor bij"
Vrijdag 14 april 2023 om 14:35

Bekijk in de video hierboven: Paul de Leeuw onthult zijn afvalgeheim

Paul de Leeuw is de presentator van het programma Niet Klein Te Krijgen. Hierin volgt hij kinderen die allemaal levensbedreigend ziek zijn. In het fragment hieronder vertelt hij hierover en beantwoord hij een aantal vragen. "Het is verschrikkelijk als je ziek bent, maar je hebt ook veel hoopvolle momenten" zegt Paul.

Bekijk het fragment van BNNVARA hieronder.

Niet Klein Te Krijgen is iedere dinsdagavond om 21.08 uur te zien op NPO1. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Niet Klein Te Krijgen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's