Mark Rutte over gedrag Dennis Wiersma: 'Ongelooflijk pijnlijk' (video)

Mark Rutte over gedrag Dennis Wiersma: 'Ongelooflijk pijnlijk' (video)

Vrijdag 21 april 2023 om 18:02

Premier Mark Rutte noemt het grensoverschrijdende gedrag van minister voor Onderwijs Dennis Wiersma 'ongelooflijk pijnlijk', maar volgens hem is het goed opgelost. Dat zei Rutte op z'n wekelijkse persconferentie.

Lees verder onder de video.

Mark Rutte over gedrag <em>Dennis Wiersma</em>: 'Ongelooflijk pijnlijk' (video) Premier Mark Rutte noemt het grensoverschrijdende gedrag van minister voor Onderwijs Dennis Wiersma 'ongelooflijk pijnlijk', maar volgens hem is het goed opgelost. Dat zei Rutte op z'n wekelijkse persconferentie. Lees verder onder de video. GesprekVVD-minster Wiersma erkende vrijdag dat zijn gedrag in het eerste jaar van zijn ministerschap 'te veeleisend en ongeduldig was' en ging in gesprek met zijn ambtenaren. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Video: Caroline van der Plas wil John de Mol spreken over stoppen HLF8 Bekijk deze video » Vandaag Inside: 'Niet alleen Nederland maar heel Europa gaat gebukt onder valszingende Mia & Dion' Bekijk deze video »
Politiek :
Mark Rutte over gedrag Dennis Wiersma: 'Ongelooflijk pijnlijk' (video)

Gesprek
VVD-minster Wiersma erkende vrijdag dat zijn gedrag in het eerste jaar van zijn ministerschap 'te veeleisend en ongeduldig was' en ging in gesprek met zijn ambtenaren.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's