Edwin in Lang Leve de Liefde: 'Je bent niet sexy, wel aantrekkelijk' (video)

Edwin in Lang Leve de Liefde: 'Je bent niet sexy, wel aantrekkelijk' (video)

Vrijdag 21 april 2023 om 21:18

Edwin in <em>Lang Leve de Liefde</em>: 'Je bent niet sexy, wel aantrekkelijk' (video) Foekje heeft na haar eerste ontmoeting met Edwin meteen een brandende vraag: Als ze samen een baby zouden krijgen, moet dat dat een jongen of meisje zijn? Edwin is gelukkig niet uit het veld geslagen door deze directe vraag en vertelt daarna eerlijk dat hij graag keihard, vals meezingt in de auto. SexyGelukkig vindt Foekje dat ook heerlijk om te doen. De outfit van Foekje beoordeelt Edwin niet als sexy, maar hij vindt haar wel aantrekkelijk. Blijft Edwin Foekje aantrekkelijk vinden, zelfs als ze haar hobby 3D-kaarten erbij pakt? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Mohammad in Lang Leve de Liefde: 'Niemand is aardiger dan ik en ik wil geen advies van anderen' Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Mylan heeft nog nooit nuchter gezoend (video) Bekijk deze video »
TV :

Foekje heeft na haar eerste ontmoeting met Edwin meteen een brandende vraag: Als ze samen een baby zouden krijgen, moet dat dat een jongen of meisje zijn? Edwin is gelukkig niet uit het veld geslagen door deze directe vraag en vertelt daarna eerlijk dat hij graag keihard, vals meezingt in de auto.

Sexy
Gelukkig vindt Foekje dat ook heerlijk om te doen. De outfit van Foekje beoordeelt Edwin niet als sexy, maar hij vindt haar wel aantrekkelijk. Blijft Edwin Foekje aantrekkelijk vinden, zelfs als ze haar hobby 3D-kaarten erbij pakt?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's