Lang Leve de Liefde: Mylan heeft nog nooit nuchter gezoend (video)

Lang Leve de Liefde: Mylan heeft nog nooit nuchter gezoend (video)

Maandag 17 april 2023 om 21:28

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Mylan heeft nog nooit nuchter gezoend (video) Evi en Mylan zijn samen op date. Evi geeft aan dat ze het heel gezellig vindt en daar sluit Mylan zich bij aan. Evi is eerst nog wat zenuwachtig, maar dat weerhoudt haar er niet van om samen Just Dance te spelen. Zal Mylan zijn eerste nuchtere kus met Evi zijn? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: kijkers verbazen zich over vrijpartij in Lang Leve de Liefde (video) Bekijk deze video » Patricia in Lang Leve de Liefde: 'Rico Verhoeven is niet veilig bij mij in de hottub' Bekijk deze video » Mohammad in Lang Leve de Liefde: 'Niemand is aardiger dan ik en ik wil geen advies van anderen' Bekijk deze video »
TV :

Evi en Mylan zijn samen op date. Evi geeft aan dat ze het heel gezellig vindt en daar sluit Mylan zich bij aan. Evi is eerst nog wat zenuwachtig, maar dat weerhoudt haar er niet van om samen Just Dance te spelen. Zal Mylan zijn eerste nuchtere kus met Evi zijn?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's