Vandaag Inside: 'Marc-Marie en Aaf haten elkaar, er is iets gebeurd'

Vandaag Inside: 'Marc-Marie en Aaf haten elkaar, er is iets gebeurd'

Dinsdag 25 april 2023 om 08:23

Ook Özcan Akyol is ter ore gekomen dat Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius vrij abrupt gestopt zijn met hun populaire podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Wat zou de reden kunnen zijn? 'Ik meen te zien dat ze elkaar wel haten. Er is wel iets gebeurd. Je vangt in de wandelgangen weleens wat op maar hij schijnt het hoog in zijn bol te hebben. Piepkuiken (zo wordt Marc-Marie steevast genoemd in Vandaag Inside, red.) is echt een vedette.'

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside: '<em>Marc-Marie</em> en Aaf haten elkaar, er is iets gebeurd' Ook Özcan Akyol is ter ore gekomen dat Marc-Marie Huijbregts en Aaf Brandt Corstius vrij abrupt gestopt zijn met hun populaire podcast Marc-Marie & Aaf Vinden Iets. Wat zou de reden kunnen zijn? 'Ik meen te zien dat ze elkaar wel haten. Er is wel iets gebeurd. Je vangt in de wandelgangen weleens wat op maar hij schijnt het hoog in zijn bol te hebben. Piepkuiken (zo wordt Marc-Marie steevast genoemd in Vandaag Inside, red.) is echt een vedette.' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van maandag 23 april. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Wendy tegen naakte Dennie in Lang Leve de Liefde: 'Ik krijg het zo heet van jou' Bekijk deze video »
TV :


Actuele video's

Meer actuele video's