Special Forces VIPS: Raffaëla staat doodsangsten uit bij sprong in ijswater

Special Forces VIPS: Raffaëla staat doodsangsten uit bij sprong in ijswater

Dinsdag 25 april 2023 om 19:41

Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS.

Raffaëla Paton was één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Special Forces. In het napraatprogramma Ik geef op spreekt ze uitgebreid over de sprong in het water die ze moest doen tijdens het programma: 'ik heb mij vrijwillig aangeboden om een simulatie te doen, maar dat was funest. Toen we bij het water kwamen dacht ik al: f*ck my life. Ik kon niet vasthouden en ik moest het touw loslaten. Maar het water was echt ijskoud! Ik dacht echt: ik ga dood'.

Bekijk in de video hieronder de terugblik van Raffaëla Paton hieronder. Lees hier waar je Special Forces VIPS kunt kijken.

<em>Special Forces VIPS</em>: Raffaëla staat doodsangsten uit bij sprong in ijswater Lees hier onze serierecensie van het huidige seizoen van Special Forces VIPS. Raffaëla Paton was één van de deelnemers aan het nieuwe seizoen van Special Forces. In het napraatprogramma Ik geef op spreekt ze uitgebreid over de sprong in het water die ze moest doen tijdens het programma: 'ik heb mij vrijwillig aangeboden om een simulatie te doen, maar dat was funest. Toen we bij het water kwamen dacht ik al: f*ck my life. Ik kon niet vasthouden en ik moest het touw loslaten. Maar het water was echt ijskoud! Ik dacht echt: ik ga dood'. Bekijk in de video hieronder de terugblik van Raffaëla Paton hieronder. Lees hier waar je Special Forces VIPS kunt kijken. Bekijk ook Fabrizio verwijdert zichtbare tattoo's, "ik hoef niemand meer af te schrikken" Bekijk deze video » Koen Kardashian over deelname Special Forces VIPS, 'herinnerde me aan mijn pestverleden' Bekijk deze video »
Serie :
Special Forces VIPS: Raffaëla staat doodsangsten uit bij sprong in ijswater

Actuele video's

Meer actuele video's