Trailer: Black Mirror is terug, vanaf juni op Netflix

Trailer: Black Mirror is terug, vanaf juni op Netflix

Wednesday 26 April 2023 om 18:28

Bekijk hier de trailer van The Witcher, seizoen drie.

De Britse anthologie serie Black Mirror is terug voor een zesde seizoen. Het aankomende seizoen is omschreven als het meest onvoorspelbare, niet te classificeren en onverwachte seizoen ooit. Op Twitter lieten de makers al weer wat van zich horen, toen ze hun Twitter-account opnieuw activeerden en een tweet plaatsten met de tekst: 'Wat hebben we gemist?'

Veel over het zesde seizoen is nog niet bekend, ook de exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, wel weten we dat het ergens in juni op Netflix te zien is.

Bekijk de teaser trailer van Black Mirror seizoen zes hieronder. Bekijk hier waar je Black Mirror kunt streamen.

Trailer: <em>Black Mirror</em> is terug, vanaf juni op <em>Netflix</em> Bekijk hier de trailer van The Witcher, seizoen drie. De Britse anthologie serie Black Mirror is terug voor een zesde seizoen. Het aankomende seizoen is omschreven als het meest onvoorspelbare, niet te classificeren en onverwachte seizoen ooit. Op Twitter lieten de makers al weer wat van zich horen, toen ze hun Twitter-account opnieuw activeerden en een tweet plaatsten met de tekst: 'Wat hebben we gemist?' Veel over het zesde seizoen is nog niet bekend, ook de exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, wel weten we dat het ergens in juni op Netflix te zien is. Bekijk de teaser trailer van Black Mirror seizoen zes hieronder. Bekijk hier waar je Black Mirror kunt streamen. Bekijk ook Zien: Eerste beelden nieuwe seizoen Selling Sunset, 19 mei op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de offciële trailer van The Witcher: Seizoen 3 Bekijk deze video » Bekijk de volledige trailer van XO, Kitty, vanaf 18 mei op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Black Mirror is terug, vanaf juni op Netflix

Actuele video's

Meer actuele video's