Trailer: The Flash, vanaf 15 juni in de bioscoop

Trailer: The Flash, vanaf 15 juni in de bioscoop

Wednesday 26 April 2023 om 19:07

Volg hier alles over The Flash en bekijk waar je The Flash kan zien.

Veelbesproken acteur Ezra Miller keert terug als Barry Allen na een heftige tijd van inbraken en mentale problemen. In The Flash probeert Ezra Miller diens imago te keren, maar wil het publiek Miller nog een kans geven?

The Flash
In The Flash komen werelden samen als Barry zijn superkrachten gebruikt om terug in de tijd te reizen. Hier probeert hij zijn familie te redden en daarmee verandert hij zijn gehele toekomst. Alleen als Barry Batman uit zijn pensioen kan krijgen kan hij nog de wereld nog redden. Is het ultieme offer geven genoeg om het universum te resetten?

Micheal Keaton
Bijzonder aan deze film is de terugkeer van Micheal Keaton als Batman. Na 30 jaar keert de beroemde acteur terug als de ultieme antiheld. Op Twitter wordt door fans al erg enthousiast gereageerd op de terugkomst van deze legendarische versie van Batman.

The Flash is vanaf 15 juni te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

Trailer: <em>The Flash</em>, vanaf 15 juni in de bioscoop Volg hier alles over The Flash en bekijk waar je The Flash kan zien. Veelbesproken acteur Ezra Miller keert terug als Barry Allen na een heftige tijd van inbraken en mentale problemen. In The Flash probeert Ezra Miller diens imago te keren, maar wil het publiek Miller nog een kans geven? The FlashIn The Flash komen werelden samen als Barry zijn superkrachten gebruikt om terug in de tijd te reizen. Hier probeert hij zijn familie te redden en daarmee verandert hij zijn gehele toekomst. Alleen als Barry Batman uit zijn pensioen kan krijgen kan hij nog de wereld nog redden. Is het ultieme offer geven genoeg om het universum te resetten? Micheal KeatonBijzonder aan deze film is de terugkeer van Micheal Keaton als Batman. Na 30 jaar keert de beroemde acteur terug als de ultieme antiheld. Op Twitter wordt door fans al erg enthousiast gereageerd op de terugkomst van deze legendarische versie van Batman. The Flash is vanaf 15 juni te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder. Bekijk hier De beste blockbusters van 2023 in de Nederlandse bioscopen Bekijk ook Trailer: SUGA: Road to D-DAY, nu te streamen op Disney+ Bekijk deze video » Bekijk de offciële trailer van The Witcher: Seizoen 3 Bekijk deze video » Bekijk de volledige trailer van XO, Kitty, vanaf 18 mei op Netflix Bekijk deze video » Trailer: Black Mirror is terug, vanaf juni op Netflix Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: The Flash, vanaf 15 juni in de bioscoop

Bekijk hier De beste blockbusters van 2023 in de Nederlandse bioscopen

Actuele video's

Meer actuele video's