Zien: Super Mario Bros film verslaat Disney's Frozen II

Zien: Super Mario Bros film verslaat Disney's Frozen II

Woensdag 12 april 2023 om 20:35

Afgelopen Paasweekend verbrak de film 'Super Mario Bros' werkelijk alle filmrecords. Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser en Toad vermaken al decennialang hun trouwe achterban. Wat begon als een videogame-serie is inmiddels een media-imperium geworden, met de Super Mario Bros film als bewijs dat videogames ook op het witte doek een succesformule zijn.

Frozen verslagen
Na Sonic The Hedgehog en Pokémon's Pichachu, krijgt nu ook de bekende Italiaanse loodgieter Mario zijn eigen film. Samen met zijn vrienden bewijst hij hoe videogames in de bioscoop horen. Met een openingsweekend die 350 miljoen heeft opgeleverd, hebben Mario en zijn vrienden zelfs Disney's succes formule Frozen van de troon gestoten als succesvolste animatiefilm in hun openingsweekend.

Cinematic universe
Nintendo heeft plannen liggen voor een grote eerste fase aan films, die na het succes van de eerste* Super Mario Bros* film, zeker groen licht gaan krijgen. Daarmee lijkt dit het begin van Nintendo's eigen cinematic universe. Twee mogelijke vervolgen van de Super Mario Bros film, waarin meer karakters in voor gaan komen zoals Yoshi, lijken gemaakt te gaan worden nadat de cast van de film speculeerde over de mogelijkheden in het vervolg. Nintendo heeft ook plannen om films rond andere bekende titels te maken zoals The legend of Zelda, Luigi's mansion en Donkey Kong country.

Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Super Mario Bros is nu in de bioscoop. Lees hier waar je The Super Mario Bros. Movie kunt kijken.

Zien: <em>Super Mario Bros</em> film verslaat Disney's <em>Frozen II</em> Afgelopen Paasweekend verbrak de film 'Super Mario Bros' werkelijk alle filmrecords. Mario, Luigi, Princess Peach, Bowser en Toad vermaken al decennialang hun trouwe achterban. Wat begon als een videogame-serie is inmiddels een media-imperium geworden, met de Super Mario Bros film als bewijs dat videogames ook op het witte doek een succesformule zijn. Frozen verslagenNa Sonic The Hedgehog en Pokémon's Pichachu, krijgt nu ook de bekende Italiaanse loodgieter Mario zijn eigen film. Samen met zijn vrienden bewijst hij hoe videogames in de bioscoop horen. Met een openingsweekend die 350 miljoen heeft opgeleverd, hebben Mario en zijn vrienden zelfs Disney's succes formule Frozen van de troon gestoten als succesvolste animatiefilm in hun openingsweekend. Cinematic universeNintendo heeft plannen liggen voor een grote eerste fase aan films, die na het succes van de eerste* Super Mario Bros* film, zeker groen licht gaan krijgen. Daarmee lijkt dit het begin van Nintendo's eigen cinematic universe. Twee mogelijke vervolgen van de Super Mario Bros film, waarin meer karakters in voor gaan komen zoals Yoshi, lijken gemaakt te gaan worden nadat de cast van de film speculeerde over de mogelijkheden in het vervolg. Nintendo heeft ook plannen om films rond andere bekende titels te maken zoals The legend of Zelda, Luigi's mansion en Donkey Kong country. Bekijk hieronder de video van RTL Boulevard. Super Mario Bros is nu in de bioscoop. Lees hier waar je The Super Mario Bros. Movie kunt kijken. Bekijk ook Bekijk de trailer van The Super Mario Bros. Movie, 5 april in de bioscoop Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien: Super Mario Bros film verslaat Disney's Frozen II

Actuele video's

Meer actuele video's