Presentator Thijs Zeeman reageert op documentaire over bizarre ABBA-stalker

Presentator Thijs Zeeman reageert op documentaire over bizarre ABBA-stalker

Zaterdag 29 april 2023 om 11:27

De Nederlandse ABBA-stalker Gert van der Graaf staat vanaf 19 mei in de spotlight. De Scandinavische tak van de streamingdienst Prime Video komt binnenkort namelijk met een documentaire over dit bizarre verhaal. De presentator van het programma Gestalkt Thijs Zeeman reageert op dit verhaal, "de invloed op slachtoffers is gigantisch"

Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Presentator <em>Thijs Zeeman</em> reageert op documentaire over bizarre ABBA-stalker De Nederlandse ABBA-stalker Gert van der Graaf staat vanaf 19 mei in de spotlight. De Scandinavische tak van de streamingdienst Prime Video komt binnenkort namelijk met een documentaire over dit bizarre verhaal. De presentator van het programma Gestalkt Thijs Zeeman reageert op dit verhaal, "de invloed op slachtoffers is gigantisch" Bekijk het fragment van Shownieuws hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Gestalkt terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk de trailer van Take a Chance, vanaf 19 mei op Prime Video Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's