Hart van Nederland: wordt Rotterdam onveilig?

Hart van Nederland: wordt Rotterdam onveilig?

Zaterdag 29 april 2023 om 15:38

Rotterdammers leven in angst door explosies en geweld in de stad. Waarschijnlijk hebben de explosies bij verschillende huizen te maken met het illegale drugscircuit. De bewoners van Rotterdam lopen steeds vaker met een onveilig gevoel door de stad. Wordt Rotterdam langzaamaan onveilig om in te wonen?

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Hart van Nederland: wordt <em>Rotterdam</em> onveilig? Rotterdammers leven in angst door explosies en geweld in de stad. Waarschijnlijk hebben de explosies bij verschillende huizen te maken met het illegale drugscircuit. De bewoners van Rotterdam lopen steeds vaker met een onveilig gevoel door de stad. Wordt Rotterdam langzaamaan onveilig om in te wonen? Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Advocaat Inez Weski blijft vastzitten (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: portiek in Rotterdamse buurt doorzeefd met kogels Bekijk deze video » Máxima: 'Alexia is Feyenoord-fan, net als ik' (video) Bekijk deze video » RUZIE bij Mr. Frank Visser: 'Je bent achterbaks en een asociaaltje' (video) Bekijk deze video » Zien: 'gecancelde' Lil Kleine treedt op tijdens Koningsdag Rotterdam (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's